Vijesti

Ghost of Tsushima je i dalje igra za PS4

Jučer smo se čitavi dan koncentrirali na PlayStation 5 i novi DualShock da smo totalno zaboravili na neke druge, aktualnije stvari.

Šef PlayStationa Jim Ryan u jučerašnjoj objavi na PlayStation Blogu između ostalog dotaknuo i Ghost of Tsushime. O igri već jako dugo nismo dobili nikakve službene informacije, nagađali smo kako je Sucker Punchov projekt prebačen na PlayStation 5, ali Ryan je potvrdio drugačije.

Dok imamo još puno toga za podijeliti o PlayStationu 5 u nadolazećem razdoblju, imamo puno blockbuster iskustava koje stižu na PS4, uključujući Death Stranding, The Last of Us Part II i Ghost of Tsushima.

Jim Ryan

Dakle, potvrđeno je, ništa se nije promijenilo i Sucker Punch je i dalje na putu da isporuči Ghost of Tsushima na PlayStation 4 negdje tokom iduće godine. Iako, istovremeno ne sumnjamo kako usporedo se razvija i verzija, odnosno port igre za PlayStation 5 kako bi bio spreman na izlasku konzole krajem iduće godine.

Oznake

3
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
HercZeroEmilijo Recent comment authors
novije starije popularnije
Emilijo

Očekujem da Ghost of Tsushima bude prikazan na sljedećem State of Playu.

Herc

The Last of Us 2, Death Stranding (iako nije ekskluziva) i Ghost of Tsushima biti će posljednji veliki pozdrav od ove generacije, isto kao i što je bio prvi The Last of Us na PS3. To da isti naslovi izlaze za PS4 nikada niti nije bilo ni upitno.Jedino što mi baš baš djeluje next gen of svega dosad prikazanog su Halo Infinite za X Scarlett i Project Awakening koji ipak prema intervjuu s E3 2019 dolazi na PS5.

Zero

Koje su indikacije da se paralelno razvija PS5 verzija, imajući na umu i najavljenu mogućnost PS5 backward compatibilityja s PS4?

Povezano

Back to top button
Close
Close