Vijesti

Ghost of Tsushima trebala je izaći do lipnja 2020., ali je Sony igru odgodio

Čaša je napola prazna ili puna? Ovisi o vašoj perspektivi. Upravo je takva situacija s PlayStation 4 ekskluzivama. Budući da će The Last of Us Part II biti odgođen za travanj (moguće i lipanj), Sony je odlučio odgoditi izlazak Ghost of Tsushime na jesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra je trebala izaći u prvoj polovici godine, ali je TLOU Part II odgoda poremetila planove i Sony sad ne želi svoje dvije velike ekskluzive “nabiti” u dva mjeseca što ima smisla.

Ghost of Tsushima će tako vjerojatno izaći u rujnu ili listopadu, a PS5 stiže na zimu. Ako vam je čaša napola puna, reći ćete da je ovo super jer sve je raspoređeno lijepo – proljeće/ljeto rezervirano za The Last of Us Part II, jesen za Ghost of Tsushimu, a zima za PlayStation 5. Ako je čaša napola prazna – jasno je da niste sretni odgodama jer smo The Last of Us Part II i Ghost of Tsuhimu mogli zaigrati u prvoj polovici 2020. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano