Vijesti

Glavni lik The Witchera pojavit će se u novoj videoigri već ove godine

Ne, ne radi se o novom nastavku vrhunskog RPG serijala, već o Geraltovom gostovanju u nekom od nadolazećih naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok developeri CD Projekta RED punom parom rade na Cyberpunku 2077 (očekujemo da nas prikaz na ovogodišnjem sajmu E3 izuje iz cipela), njihov Marcin Momot, glavni za odnose s communityjem, bacio je na Twitter veoma zanimljivu objavu. Radi se o tome da će se Geralt of Rivia, glavni lik serijala The Witcher, pojaviti/gostovati u nekoj igri koja izlazi ove, 2018., godine.

Geraltovo pojavljivanje u Gwentu, kartaškoj igri, slobodno možemo zanemariti zbog uske povezanosti s The Witcherom, pa je lako tvrditi da će to biti prvo njegovo “gostovanje” izvan matičnog mu serijala. Hoće li se to pokazati kao dobar potez ili će gorljivi obožavatelji (reprezentativne primjerke ove vrste pronaći ćete na našem forumu) RPG serijala ovu odluku dočekati na nož, tek će vrijeme pokazati.

Soulcalibur VI? Ili? Ma, Geralt je dobar za bilo koju igru!

Najveća je vjerojatnost da bi se lik Geralta mogao pojaviti u nadolazećoj tabačini, Soulcalibur VI. Osim što je vješt s mačevima i “signovima”, tome u prilog ide i podatak da iza te igre stoji Bandai Namco koji je The Witcher 3: Wild Hunt distribuirao na području Europe, Australije i Novog Zelanda, a sam serijal Soulcalibur poznat je po nizu gostovanja drugih likova, od Linka iz Zelde, preko Kratosa, pa do Mastera Yode i Dartha Vadera.

Drugi prihvatljivi naslov u kojem bi se mogao pojaviti Geralt of Rivia bio bi Monster Hunter: World gdje je bi se omiljeni nam vještac morao snaći kao riba u vodi. Ipak, ako Marcinovu izjavu čitamo pažljivo, Geralt bi se trebao pojaviti u nekoj igri koja će tek izaći, pa je tako Monster Hunter automatski eliminaran kao izbor.

No, ako dopustimo mašti da se razmaše, svašta je moguće. Od perverzije da Geraltu umjesto mača u ruke stave “keyblade” u Kingdom Hearts III, pa do, recimo, cameo uloge u Red Dead Redemptionu 2 gdje bi se savršeno uklopio u svijet Divljeg zapada sa School of Winchester opremom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano