Vijesti

Gledajte Youtube bez reklama: Stigli su Youtube Premium i Music

Nakon što su u današnjem obliku krenuli u svibnju prošle godine, Youtube Premium i Youtube Music servisi konačno su dostupni i u našoj regiji.

U svim zemljama regije dostupnost i funkcije su identične. U nastavku ćemo se pozabaviti cijenama za Hrvatsku, a na dnu teksta ćemo priložiti ocjene i za Bosnu i Hercegovinu i za Srbiju.

Youtube Music ide i besplatno

Youtube Music je sasvim novi servis i odvojen je od klasičnog Youtubea. Radi se o servisu sličnom Deezeru i Spotifyju za preslušavanje glazbe. Zvuk je kvalitetniji od onog na Youtube videima, na mobitelima se može slušati u pozadini, a dostupan je čitav niz opcija poput odabira najdražih izvođača, kreiranje playlista, dok će alogirtmi cijelo vrijeme učiti kakva vam se glazba sviđa, pa će vam shodno tome preporučati prigodne nove izvođače, pjesme i žanrove.

Youtube Music je u osnovi besplatan, dok ćete za 59,99 kuna mjesečno biti oslobođeni reklama.

Premium donosi Music i cijeli Youtube bez reklama

Youtube Premium je skuplja opcija, cijena mu iznosi 71,99 kuna mjesečno, a za to ćete dobiti pristup Youtube Musicu ali i čitavom Youtubeu bez reklama.

Ultimativna opcija je Family, odnosno obiteljska opcija, gdje zajedno s još 4 člana obitelji plaćate 109,99 (Premium) ili 89,99 (Music). To podijeljeno na 5 dijelova iznosi tek 22kn (18 za samo Music) kune mjesečno. Naravno, pod Family opciju uz mrvicu truda možete ubaciti i članove koji vam nisu u rodu.

  • Cijene za Srbiju: Premium 749 RSD, Music 629 RSD
  • Cijene za BiH: Premium $8,49 (najjeftiniji Premium na ovim prostorima i jedina opcija)
Oznake

7
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
MatadorMaster_XHeatDeadwalkerZero Recent comment authors
novije starije popularnije
Zero

Hvala svetoj kravi pa imam MP3-ca i ostalog na HDD-u za sljedeća 3 života. Nedavno sam vrtio plejlistu na YT i poslije svake pjesme ti guraju reklame niz grlo. Kao da već i očajna kvaliteta u većini slučajeva nije dovoljna da ovo bude i ostane besplatno.

Heat

Spotify bajo moj, VPN login jednom tjedno i to je to.

Matador

O Bože, ovo uzima sve više maha…

Deadwalker

Previše je tih pretplata danas. Kada čovjek sve sumira, mjesečna cifra zna biti pozamašna. Ja ionako slušam nekoliko bendova non-stop tako da mi taj unlimited pristup nije baš neka fora.

Matador

Priprema se teren za rušenje Internet neutralityja.Za par godina će ti provideri ponuditi ekskluzivnu tarifu: Netflix, Disney, Spotify, Deezer, YT Music i milijun Giga za WApp i Instač… za 30€/mjesec, ali bez mogućnosti pristupa ostatku interneta i ljudi će nahrliti kao da se dijeli lijek protiv raka. Jer više neće morati plaćati 10 pretplata, nego sve dobije “džabe” u tarifi, a 90% populacije ne koristi Internet za više od toga (pornjavu ne računam).

FensiSuperstar

ublock origins i noscript i 71.99 stavljate mjesečno za cyberpunk 2077. najbolju igru svih vremenaaaaaaaaaaaaaaa!

Master_X

Lik,nevjerojatan si !

Povezano

Back to top button
Close
Close