Vijesti

Google ozbiljno ulazi u svijet videoigara, idući mjesec otkriva novu konzolu ili streaming servis

Stiže još jedan veliki igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Google je jučer putem pozivnica obznanio svijetu da će 19.3. održati konferenciju za medije gdje će svijetu predstaviti svoje gaming planove. Ne one mobilne, nego Google ulazi u bitku s velikim dečkima kao što su Sony, Microsoft i Nintendo. Idući mjesec održava se GDC, a jednu od glavnih uloga imat će Google.

Konzola ili stream servis

Mnogi misle da Google ozbiljno ulazi u streaming vode velikih AAA igara. Ako se sjećate, Google je jedno vrijeme testirao “Project Stream” gdje su igrači mogli igrati Assassin’s Creed: Odyssey putem Google Chromea bez da ste posjedovali igru. Projekt je zapravo vrlo dobro prošao i svi misle da će “Project Stream” postati 19.3. prava stvar.

https://www.youtube.com/watch?v=IRK2WJRyR_8

Ne bi nas uopće čudilo da Google želi vodeće mjesto kad pričamo o streamingu igara koje postaje sve važniji faktor u industriji. PlayStation zarađuje sve više novaca preko PlayStation Now usluge, a iako je drugačija usluga i Microsoft putem Game Passa zarađuje hrpu lovu i ako su šuškanja istinita, jedna od verzija idućeg Xboxa biti će upravo samo streaming konzola.

Oni hrabriji misle čak da će Google najaviti svijetu svoju novu igraću konzolu koja bi se trebala natjecati s PS5, novim Xboxom i Nintendom. Sve ćemo saznati 19.3. od 19 sati po našem vremenu. Budite sigurni da će Google na ovaj ili onaj način uzrdmati velike igrače jer i sam je gigant s hrpom, hrpom novaca. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano