Vijesti

Gotovo godinu dana nakon izlaska cjelovite igre, stiže Wipeout Omega Collection demo

Obrišite prašinu sa svog PlayStation VR uređaja i dobijte mučninu radeći barrell roll. Ok, nemojte dobit mučninu, ali doživite VR potencijal kakav se rijetko viđa.

Autoru teksta i dalje nije baš najbistrija praksa izbacivanja demoa debelo nakon izlaska igre, ali eto.. Što da se radi? Sutra, točnije  22. 5. 2018. stiže demo za Wipeout Omega Collection (pročitaj našu recenziju).

https://www.youtube.com/watch?v=zIRDw6HTDJM

Za sve koji još uvijek nisu nabavili igru (koja u trenutku pisanja stoji 229 kn) i premišljaju se oko izdatka za istu, dolazak demoa je odlična vijest. Uostalom, ako vam PlayStation VR uređaj skuplja prašinu (ili možda ne), Wipeout Omega Collection je igra koja je, po sve brojnijim svjedočanstvima igrača, odlična za VR iskustvo.

Za početnike koji se još nisu navikli na VR prikaz se preporučuje da stave “lock camera to cockpit” sustav kontroliranja, a tek za one s ponešto iskustva da stave “Lock camera to pilot”. Tek tada VR iskustvo dobiva svoj pravi smisao, a igrač ima osjećaj kao da se zbilja nalazi u antigravitacijskoj letjelici.

Staze su samo dvije – iz HD i 2048 moda, a letjelica je Feisar. Nemojte igrati nakon obilatog ručanja!

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close