Vijesti

Granblue Fantasy Project Re:Link je po prvi puta pokazao gameplay i izgleda zaista predivno

Nova igra pod krilom Platinum Gamesa izgleda zaista predivno

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Gotovo godinu i pol nakon prve najave Granblue Fantasy Project Re:Link je napokon ušao u fazu kada se gameplay može prikazati, barem tako tvrdi developerski tim. Čekanje je bilo dugo ali se itekako isplatilo.

Iako je već neko vrijeme internetom kružio gameplay video, zbog loše kvalitete rijetko je tko mogao razaznati stvarnu kvalitetu igre, stoga nam je Cygames odlučio pružiti nam novu priliku i po prvi put prikazao gameplay u HD kvaliteti. Vizualno je igra prava poslastica, a preme riječima developera još će se razvijati kako bi dosegla željenu kvalitetu. Zahvaljujući cel shaded tehnici u prvi ćemo se tren upitati gledamo li gameplay neke igre ili pak anime. Nakon nekoliko minuta tokom kojih možemo uživati u bogatstvu boja, maštovitog dizajna i sitnih, ali izuzetno bitnih detalja, video nas, u ulozi Kataline, jedne od glavnih likova, baca u samo središte epske bitke. Ako ste prethodno odigrali bilo koju igru Platinum Gamesa, možete pretpostaviti što vas čeka – divlja, fluidna i stilski ukusna akcija. Borba je party based i odvija u stvarnom vremenu, onova gameplaya je klasična za H’n’S žanr uz dodatak ponekih RPG elemenata. Combat izgleda pedivno, fluidno i izuzetno atraktivno. Video završava epskom borbom protiv bossa u kojoj naši junaci zajedničkim snagama, pomoću Chain Burst sposobnosti, zadaju konačni, stilski predivan, udarac neprijatelju.  

Podsjetimo, Granblue Fantasy Project Re:Link je nastao u suradnji Platinum Gamesa i Cygamesa kao nastavak izuzetno popularne mobilne igre Granblue Fantasy. Popularnost igre je rezultirala nastankom anime serijala koji objedinjuje osnove priče za one koji nisu u prilici zaigrati mobilnu igru. Iako je prvotna najava dala naslutiti kako bi igra mogla izaći 2018., podatak je povučen pa je za sada datum mogućeg izlaska još uvijek nepoznat. Igra izlazi za PS4 konzolu.

 https://www.youtube.com/watch?v=-2s16sJAtRg

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano