Vijesti

Grand Theft Auto V je najuspješniji GTA ikad i druga najprodavanija igra svih vremena

Znate li koja je igra jedina ispred GTA V? Minecraft. Minecraft je s 155 milijuna prodanih primjeraka najpopularnija igra. GTA V je sa svojim 110 milijuna na drugom mjestu. Da, 110 milijuna i što je najbolje, ako se igra nastavi prodavati ovim tempom, stići će i Minecraft jer kad se gleda mjesečna prodaja, GTA V trenutno dalje stoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GTA V izašao je sad već davne 2013. na PS3 i Xbox 360, a onda je godinu dana poslije došao i na PS4 i Xbox One. Naravno, u poboljšanom izdanju i first person modeu. 2015. godine igra je došla i na PC. Rockstar je definitivno napravio pametnu stvar kad je odlučio prebaciti GTA V na tada next-gen konzole što su PS4 i Xbox One bile.

Rekord GTA V ruši GTA VI?

Pa, vrlo vjerojatno pod jednim uvjetom – igra mora doći dovoljno rano kako bi Rockstar uspio je izbaciti na sadašnjim konzolama, ali i na next-gen konzolama. Budući da znamo da next-gen konzole stižu iduće godine (PS5 gotovo sigurno studeni-prosinac 2020., Xbox Next možda malo ranije), Rockstaru ne vrijedi čekati još 2-3 godine s izdavanjem GTA VI jer kako će onda prodati verzije za PS4 i Xbox One?

A prema svim mogućim glasinama koje imamo, GTA VI bi vrlo lagano mogao raspametiti fanove kad pričamo o lokaciji i settingu igre. Još ako će imati ovako sadržajan online svijet kao što ima GTA V onda će još jednom Rockstar pogoditi “u sridu.”

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano