Vijesti

GTA i RDR više neće biti isti; Rockstar napustio čelni čovjek kompanije

Znate kad u životu imate jednog čovjeka koji vuče sve konce nekog sportskog kluba, kompanije, male lokalne trgovinice, bolnice, pekare ili WC-a i kad bez toga čovjeka više neće nikad biti isto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina je da se kaže kako jedan čovjek nije nikad iznad kolektiva, ali kad imate TAKVOG jednog čovjeka kao što je bio Dan Houser za Rockstar, onda nismo sasvim sigurni da tvrdnja iz prve rečenice ovog odlomka stoji.

Dan Houser je suosnivač Rockstara i glavni pisac i čovjek s idejom za gotovo sve Rockstarove igre uključujući Grand Theft Auto i Red Dead Redemption serijal. Njegov DNA je ugrađen u kulturu kompanije, a koliko je to veliki udarac za Rockstar govori podatak da su dionice pale gotovo 6% kad je Take-Two obznanio odlazak Housera.

Rockstar i Take-Two nisu objavili zašto Houser napušta kompaniju, a ni on sam se nije još oglasio. Neki pišu da je u pitanju zasićenost jer mu novaca definitivno ne nedostaje, a neki tvrde da su u pitanju nesuglasice s Take-Two-om koji želi da Rockstar izbacuje puno češće igre što Rockstar ne želi.

Iz kojeg god razloga Dan Houser odlazi, biti će to veliki gubitak i za Rockstar i za nas. Teško će biti nadomjestiti čovjeka čiji je um ispričao neke od najboljih priča u povijesti video igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano