Vijesti

GTA V – nikad jeftiniji s nikad više sadržaja. Arena War stigao u GTA Online i praktički je igra u igri

Rockstar ne prestaje oduševljavati sve vlasnike igre!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer smo vam pisali da je GTA snižen kao nikad do sada. Barem na PlayStation 4 konzoli. Igru možete za 109kn kupiti na PlayStation Storeu, a ako preferirate više fizičku verziju – nju možete kupiti po 149kn u dućanima kao što su Sancta Domenica, Informark ili Svijet Igara. Iako GTA V nije najnoviji naslov količina novog sadržaja koju Rockstar “pumpa” u online svijet igre jednostavno oduševljava. GTA Online je zaista igra, ali i svijet za sebe. Imate toliko sadržaja da ne znate što prvo igrati. Bitnije od toga je podatak da je sadržaj raznolik i odlično napravljen.

Arena War je dašak Mad Maxa + Destruction Derbya u GTA svijetu

A novi update koji je došao jučer i teži oko 4GB oduševiti će sve vas koji volite destrukciju i lude automobile u stilu Mad Maxa. Arena War je mode koji ima svoju zasebnu priču i radnje, a sve automobile koje osvojite i nadogradite u Arena Waru moći ćete koristiti i u free roamu GTA Online svijeta. Arena War dodaje čak 23 nova vozila i 7 modeova koji će zadovoljiti svačiji ukus. Igranjem Arena Wara skupljate Arena bodove koje koristite za otključavanje i nadogradnju smrtonosnih vozila. Na raspolaganju je hrpa nadogradnji.

ARENA WAR TRAILER

https://www.youtube.com/watch?v=9KPdmv4ygqM

Kao što i samo ime kaže kroz 7 modeova i maksimalno 16 igrača borite se na stadionu. Modeovi su – Carnage (tko zadnji ostane – pobjednik), Flag War (2 ekipe po 8 igrača, klasični capture the flag mode), Wreck It (utrka koju možete pobijediti da jednostavno budete prvi ili sve protivnike uništite na putu do cilja), Game Masters (smrtonosne zamke su u Areni, jedan team skuplja checkpointe, drugi team ima zadatak spriječiti vas. Nakon svake runde rotiraju se uloge), Here Come the Monsters (jedan igrač je u Monster Trucku i gazi sve pred sobom. Ostali igrači pokušavaju preživjeti), Hot Bomb (bomba je na vama, a jedini način za rješavanje iste – zabiti se u drugog igrača) te Tag Team Arena (samo jedan igrač iz svake ekipe ide u Arenu dok drugi igrači imaju oružje i rokaju po protivnicima). 

Osim ovoga veliki fokus je na nadogradnji vozila, pa zaista jako puno stvari možete nadograditi. Od samog vozila (koja nisu jeftina i treba dosta igrati da se kupe), pa do oružja. Sve nadogradnje se vizualno primjete, a imate i svoju garažu te mehaničara. Mode je prezabavan. Ako nemate GTA V ne znamo što čekate, a ako imate, vjerujem da već igrate ovo čudo. Evo još hrpa gameplaya.

https://www.youtube.com/watch?v=hhIuCF6Ci-c

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano