Vijesti

Guerrila Games radi na SOCOM-u za PlayStation 5?!

Prve glasine o novom SOCOM-u pojavile su se još negdje u lipnju, ali nismo ih htjeli prenositi jer su dolazile iz zaista no name izvora. No, nakon što je jučer poznati insider gaming industrije Tidux, manje-više potvrdio glasine od lipnja, vijest je zaista postala relevantna i jasno da ćemo je i mi prenijeti.

Informacije koje je Tidux potvrdio, kažu da Guerrilla Games radi na novom SOCOM-u. Novi SOCOM bi tako trebao biti multiplayer naslov koji naravno dolazi na PlayStation 5. Guerrilla Games radi i na novom Horizon Zero Dawnu koji je navodno launch naslov za PS5, dok SOCOM razvija druga postava studija.

Fanovi igre već godinama od Sonyja traže nastavak i izgleda da će im želja biti ispunjena s dolaskom PlayStationa 5. Posljednji SOCOM izašao je davne 2011. godine i to za PS3. Igru je radio Zipper Interactive.

Prije nekoliko tjedana smo pisali o izjavama čelnika PlayStationa koji su nedvosmisleno izjavili da će i na PlayStationu 5 fokus biti “AAA” single player igre, no da žele i sve više multiplayer naslova od kojih će pojedini doći i na PC. Svi su mislili da Guerrilla radi na novom Killzoneu koji će u fokusu imati multiplayer, ali čini nam se da se SOCOM vraća na velika vrata.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
ikral Recent comment authors
novije starije popularnije
ikral

Meni je zadnji bio vrlo dobar, zabavan i nepretenciozan a kvalitetno izveden. Naravno, igrao sam samo kampanju tako da ne mogu pričati o online dijelu igre. Ovo je pak novi developer koji će sigurno dobro iskoristiti iskustvo stečeno u radu na Killzone serijalu te se nadam da bi nova igra mogla vući malo i na legendarni K2.

Povezano

Back to top button
Close
Close