Vijesti

Hearthstone uskoro postaje još bolji uz veliku Knights of the Frozen Throne ekspanziju

Za sve ljubitelje virtualnog kartanja i Hearthstonea, Blizzard je pripremio novu ekspanziju kojoj je centralna tema Northrend područje i Lich King.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo područje i likovi bit će dobro poznati dosadašnjim igračima Warcrafta. U paketu ćemo dobiti 135 novih karata, pa čak i besplatni sadržaj za jednog igrača. Što se karata tiče, spominju se one vezane uz Lifesteal, koja igraču obnavlja energiju an osnovu štete koju radi, kao i Legendary Hero karte, koje ustvari mijanjaju vašeg lika za modificiranog Death Knighta.

Jedan od takvih je i Deathstalker Rexxar, koji vam daje 5 armora i ima Battlecry za oštećivanje neprijateljskih miniona, kao i neke druge zanimljive mogućnosti.

No, ono što je zanimljivo jest i najava da će Knights of the Frozen Throne ekspanzija ponuditi i misije za jednog igrača, što prethodna ekspanzija Journey to Un’Goro nije nudila. Ovdje ćemo dobiti dobiti prolog, tri boss borbe te u konačnici priliku da se obračunate s Lich Kingom. Naravno, očekujte besplatnu kartu nakon svake borbe uz opasku da ćete dobiti nasumičnu Legendary Hero kartu već nakon prologa.

Knights of the Frozen Throne ekspanzija stiže tijekom kolovoza. Ako ste baš nestrpljivi, moguća je i prednarudžba kojom za 50 dolara dobivate paket od 50 karata, uz par dodataka poput artworka i specijalne karte. Pa tko voli…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano