Vijesti

Hideo Kojima uskoro započinje rad na “najstrašnijoj horor igri svih vremena”

Hideo Kojima nema mira. Death Stranding je izašao prije otprilike 14 dana i Kojima je ponovno podignuo čitavu gaming zajednicu na noge. Neki uživaju u igri i nazivaju je najboljom ovu generaciju dok drugi nisu nikako zadovoljni što je normalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, svi znamo što je Hideo Kojima sposoban napraviti u horor žanru. Sjetite se samo PT-a koji je bio ništa drugo nego jedan obični teaser za novi Silent Hill koji nažalost nikad nećemo vidjeti. Iako P.T. ne možemo čak nazvati niti igrom, mnogi su ovaj igrivi teaser proglasili najstrašnijim horor iskustvom ikad. Zaista i je bio.

Ako ćemo vjerovati Hideu, njegova iduća igra će upravo biti horor igra. Hideo je izjavio da želi napraviti najstrašniju horor igru, a da bi to uspio priprema se gledajući neke od najstrašnijih horor filmova.

Kojima je otkrio da mu je horor The Eye poslužio kao inspiracija za P.T. Zanimljivo da Kojima tvrdi kako nije mogao pogledati The Eye koliko je film strašan. Nadamo se da će Kojima pogledati kolekciju koju je iznajmio, a koja će mu očito poslužiti kao inspiracija za izradu horor igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano