Vijesti

Hrpa novih stvari dolazi s novom sezonom u Destiny 2

Bungie je u javnost pustio službeni trailer za Destiny 2: Season of Opulence i otkrio malo više detalja što mogu Destiny 2 igrači očekivati 4. lipnja kad dođe novi update.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ranije je poznato da stižu novi izazovi, loot, nova porcija priče i raid. Raidu se veseli većina igrača, ali osim raida dolazi potpuno nova match-made aktivnost za 6 igrača nazvana Menagerie.

Igrači koji uspiju prijeći i završiti ovu novu aktivnost upotrijebit će
Calus’ Chalice of Opulence kako bi ponudili žrtvu u vidu runa, a zauzvrat će igrači moći taj svoj prinos (rune) zamijeniti za određenu opremu i određeno oružje koji igrači žele. Dakle, neće biti RNG loot, već ćemo sami uzeti što nam treba.

Bungie je izjavio da će s vremenom u opticaju biti sve moćnije i moćnije oružje i sve kvalitetniji komadi opreme koje ćete dobiti nadogradnjom kaleža (Chalice of Opulence).

Vlasnici Annual Passa će u lipnju dobiti nove Menagerie bosseve za sređivanje, a zanimljivo da je će matchmaking biti dostupan samo za Normal težinu. Za Heroic težinu ćete morati imati svoju vlastitu ekipu.

Svaki tjedan, vlasnici Forsakena će moći pristupiti potrazi za blagom. Benedict-44 će uvijek imati drugačije zadatke koje ćemo morati ispuniti kako bismo zaradili prilično moćne nagrade koje ćemo hjeti imati ako želimo doći do 750 powera.

Ne treba posebno isticati da s novom Sezonom stižu nova
jedinstvena oružja i armori, Iron Banner, otvara se Tribute Hall, te dolaze novi Moments of Triumph, i Solstice of Heroes eventi.

Armori i oružja koje ćemo ganjati

Bungie je rekao još više detalja otkriti u nadolazećim danima, a na E3-u je vrlo izvjesno da će Bungie najaviti novi Destiny, odnosno otkriti budućnost serijala.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano