Vijesti

I Ubisoft je najavio svoj preplatnički servis, igrajte sve njihove igra za 15 eura mjesečno

Nakon Electronic Artsa i Microsofta, nismo ni sumnjali da Ubisoft neće pokrenuti vlastiti preplatnički servis. Upravo se to i dogodilo na netom završenoj E3 konferenciji gdje je prestavljen UPlay Plus za PC i Stadiu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I Stadiu kažete?” Da. UPlay Plus ćemo moći koristiti kao klasični servis s igrama na preuzimanje s UPlaya, ili ćemo moći streamati igre s Google Stadie streaming servisa.

Na koji god način se odlučili konzumirati UPlay Plus, pretplata će koštati 14,99 eura mjesečno, a dobra vijest je da će u istu biti uključene i sve nove Ubisoftove igre, kao i dodatan sadržaj za njih. Tako ćemo, primjerice, u listopadu moći “uzeti” pretplatu na jedan mjesec, odigrati Ghost Recon: Breakpoint, a zatim otkazati pretplatu.

Vjerujemo da ćemo na takav način, barem mi balkanci, i konzumirati sve te pretplatničke servise, jer i Microsoft i Electronic Arts kroz vlastite pretplate također nude sve nove igre na dan njihovog izlaska. Uz kvalitetno planiranje dalo bi se prilično kvalitetno igrati, što posebno vrijedi za one gamere koji vole/žele igrati apsolutno sve. Kako bilo, planirati s UPlay Plusom možemo već od 3. 9. kad usluga kreće s radom, a prvi mjesec će biti besplatna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano