Vijesti

Idući Call of Duty zove se Modern Warfare, i predstavlja totalni povratak u staro vrijeme serijala

Čekajte, pa zar nije već izašao jednom Call of Duty: Modern Warfare? Naravno da je i slaže se većina – bio je to najbolji Call of Duty svih vremena. Ne. Nije izašao nikad Call of Duty: Modern Warfare, već je izašao Call of Duty 4: Modern Warfare. Zbunjujuće? Mi smo nekoliko puta pisali da su “iscurili” podaci o novoj igri i da se CoD vraća korijenima. I zaista je tako, bez obzira na naziv igre. Svi znamo da je inspiracija “onaj” Modern Warfare kojeg smo svi obožavali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idući Call of Duty je totalni reboot serijala. Zato se i zove samo Modern Warfare što pomalo zbunjuje, ali nisu oni prvi koji su izveli takav trik. Sjetite se samo God of Wara ili Tomb Raidera i mnogih drugih igara.

Ponovno jedan teški i mučni Call of Duty?

Informacije kažu da će Infinity Ward otkriti službeno novi Call of Duty 30. svibnja. Dakle, u četvrtak. Zahvaljujući raznim izvorima, saznali smo da je ovo zaista do sad najveći Call of Duty u serijalu, a veliki fokus je na kampanji.

Kampanja će navodno biti izrazito teška za probaviti jer je uvelike inspirirana onom “mučnom” “No Russians” misijom iz Modern Warfarea 2 gdje smo u par sekundi masakrirali na stotine nedužnih civila na moskovskom aerodromu.

Call of Duty: Modern Warfare (ne stari, ovaj novi) navodno je pun takvih teških odluka i čini se prema podacima da ćemo ga još dugo, dugo pamtiti. Očito ćemo puno toga saznati u idući četvrtak i nakon ovih svih curenja, moramo priznati da jedva čekamo jer ako je ovo istina za kampanju i veličinu igre, nema razloga za tugu. Veselimo se “novom” Modern Warfareu!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano