Vijesti

Idući petak u The Division 2 već stiže nova količina sadržaja

The Division 2 je vani već nekih 13 dana, a mnogi igrači još nisu stigli ni do end gamea. No, ako ste “no lajfer” kao ja i već ste nakon par dana igranja došli do World Tiera 4, nadogradili lika i prešli sve uzduž i poprijeko, onda je svakako dobra vijest da već 5.4. dolazi hrpa novih stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Stronghold, gear setovi, veći gear score i Heroic težina

Konačno će nam se otključati treći stronghold Tidal Basin koji je zapravo vojna baza i koji će do sada biti najteži stronghold za prelazak. Kad pređemo Tidal Basin otvara nam se World Tier 5 što će povećati gear score na 500, a to znači novi grind za bolju opremu jer će ova što trenutno imamo biti bezvrijedna.

Ne samo to, već će sve misije biti “invaded” i one će se rotirati redovno, a završiti takve misije na Heroic težini biti će užasno teško. No, za najbolji loot valja se pomučiti, zar ne? Bitno za reći je da Heroic misije neće imati checkpointove, pa ako svi iz teama poginu, trebat će sve ispočetka igrati.

Novina je da dolaze i prva 3 gear seta. Nemojte miješati gear brandove jer setovi su sasvim drugačija stvar. Ponovno ćemo skupljati 6 komada gear setova koji će davati razne benefite.

Tri seta su nazvana True Patriot, Ongoing Directive i Hard Wired. Svaki od setova će padati završavanjem invaded misija i strongholda. Sve ovo je zapravo priprema za dolazak novog sadržaja koji stiže negdje u lipnju.

Što raditi u igri ako ste već danima WT4 dok čekate WT5?

Grindajte blueprintove za egzotična oružja (imate SMG i pištolj) i čistite na razini 3 one silne checkpointe budući da će vam svi blueprintovi za oružja (magazini, nišani, suppresori) itekako trebati kad budete htjeli modificirati svoja oružja. Svakako probajte sve 3 Specijalizacije maksimalno nadograditi budući da svaka od njih donosi razne benefite za team, ali i vaše osobne buildove. I nemojte žuriti kao što sam ja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano