Vijesti

Idući tjedan Google ulazi ozbiljno u gaming, a na predstavljanje projekta dovodi velika imena igraće industrije

Iskreno, moram reći da me čudi što kod nas u gaming krugovima slabo se priča o idućem tjednu i ulaska Googlea u gaming svijet. Shvatio bih da primjerice MadBox ne shvaćate ozbiljno, ali ovakvog giganta s ogromnom količinom novca trebali biste shvatiti vrlo, vrlo ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerujem da je razlog zašto većina igrača još uvijek ignorira Google je mišljenje da će Google predstaviti samo jedan beznačajni streaming servis igara kao što je Netflix i da to nikoga ne zanima. Naravno da ne možete biti više u krivu, ali o tome ćemo “we told you so” pričati idući tjedan.

A da Google misli ozbiljno govori podatak da će na prezentaciju njihove vizije gaminga doći studiji kao što su idSoftware (Doom), Crystal Dynamics i Ubisoft. Jep, znam da će sad biti komentara “to su ozbiljne kompanije?”, ali da jesu, i još Google nije otkrio sve tko će biti na predstavljanju.

Uostalom tu će biti i slavna Amy Hennig koja je ikona igraće industrije i žena bez koje ne bi bilo Uncharted serijala. Hoće li ona predstaviti igru novu? Ne znamo. Hoće li Google konzola ili stream servis imati ekskluzivne igre? Moguće.

Vjerujem da ćemo i danas saznati još nove informacije tko sve dolazi na “slavlje” ulaska Googlea u svijet igara. Utorak je za koji dan i jedva čekamo otkrivanje Google gaming budućnosti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano