Vijesti

Idući tjedan kreće Reboot InfoGamer 2019; očekuje se više od 100 tisuća posjetitelja

Idući tjedan kreće Reboot InfoGamer 2019; očekuje se više od 100 tisuća posjetitelja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak, 12. studenog u 10 sati na Zagrebačkom velesajmu počinje 8. izdanje jednog od najvećih europskih gaming sajmova – Reboot Infogamer 2019 Powered by A1. Sajam će trajati do nedjelje, 17. studenog. U 6 dana trajanja sajma imat ćemo priliku vidjeti više od 200 izlagača te se zaigrati na više od 900 igraćih jedinica, sve to u čak 8 paviljona ukupne površine od 21 tisuće kvadratnih metara.

Reboot InfoGamer i ove godine sprema najatraktivniju ponudu igara i gaming hardvera te dovodi neke od najvećih svjetskih izdavača (Sony PlayStation, Konami, EA, Activision, Microsoft XboX, Ubisoft i mnogi drugi). Moći ćemo zaigrati Call of Duty: Modern Warfare, MediEvil, Concrete Genie, Nioh 2 i brojne druge naslove te isprobati VR uređaje od kojih valja izdvojiti Oculus Quest, prvi „sve-u-jednom“ VR uređaj.

Bit će tu i kutak za indie igre i studije, e-sports natjecanja te prilika za upoznavanje najpoznatijih gaming influencera s ovih prostora. Ne sumnjamo da nas u svemu tome neće dočekati i pokoje lijepo iznenađenje.

Redakcija FFA.hr portala svakako će posjetiti ovogodišnji InfoGamer, a dojmove ćemo, između ostalog, podijeliti i na našem tradicionalnom okupljanju forumaša zakazanom za subotu, 16. 11. 2019.

Vidimo se!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano