Vijesti

Idući tjedan u Red Dead Online dolazi hrpa novog sadržaja i “fix” za probleme sa serverima

Konačno natjecanje u ribolovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako niste do sad uskočili u često toksični svijet Red Dead Onlinea, došlo je vrijeme da konačno navučete opasače, očistite pištolje s uljem i potkujete konja jer Rockstar 26.2. donosi puno novog sadržaja u svoj online svijet. Najbitnije od svega – konačno se nadamo da će popraviti probleme sa serverima i izbacivanjima igrača.

Pecanje, novi MP modeovi

Na stranu svi drugi modeovi, dolazi pecanje ili ribolov. S drugim igračima natjecat ćete se tko će uloviti veću ribu. Dobit ćete mamce i pecaljke, a natjecanja će biti podjeljena na više mjesta na mapi. Tijekom natjecanja neće vas moći ubiti drugi igrači tako da samo opušteno. 

Za vas koji mislite da je pecanje za tetkice, tu je “Fool’s Gold” Free Roam Event gdje je cilj uzeti “Golden Armor” i s njim napraviti što više killova. Kvaka je u tome što ćete dobiti više bodova kad nosite “šabanski armor”, ali svi vas žele ubiti.

9f67b49802618e865d768e1e69cfbf6bc620d032

Nije zlato sve što sija, već je zlato ono što ubija

Stižu i 3 nova Showdon modea – Up in Smoke, Spoils of war, i Plunder. Iako Rockstar nije detaljno otkrio što ćemo u svakom od njih raditi, znamo samo da ćemo se s drugim igračima natjecati i utrkivati u dostavi vreća punih loota i blaga. Rockstar će više detalja otkriti idući tjedan.Rockstar je začinio i klasične utrke gdje ćete sad dok se utrkujete s konjima morati gađati mete dok prolazite kroz checkpointe. 

535be48aace693befb8780397d8f93f5ef67a83a

Ako ste mislili da je to sve – nije. Dolaze nova oružja i to premium sačmarica kao i premium puška (repeater). Stiže i hrpa nove obleke, a PlayStation 4 vlasnici dobit će i ekskluzivan sadržaj. Prvo će dobiti Open Target Races mode gdje će jedan od igrača jahati konja, a drugi će pucati po drugim igračima. Stiže i ekskluzivna PlayStation 4 obleka kao i Jawbone nož.

Na kraju, svi vi koji ćete igrati RDR Online ovaj tjedan, odnosno do dolaska velikog ažuriranja 26.2., zaradit ćete 20% više XP bodova. Rockstar je naglasio da je sve ovo samo početak i da će RDR Online postajati sve bolji i sadržajni.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano