Vijesti

Igra koja razara prijateljstva je besplatna na Epic Storeu

I ne samo prijateljstva, već i romantične veze. Pitajte moju zaručnicu koliko dana nismo pričali nakon što je fejlala onaj level na vlaku. Uslijedila su neugodna mimoilaženja na hodniku i noći provedene na kauču. Još danas je bolje leđa…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al’ svejedno, Overcooked je jedna od najzabavnijih kauč coop igara uopće. I potpuno je besplatna sve do 11. 7. na Epic Games Storeu. Ako je preuzmete do onda, možete je igrati zauvijek. Ili barem dok prestane kapati para od Fortnitea, pa Epic propadne.

U Overcookedu igrate zajedno s do tri prijatelja u kuhinji, cilj je u zadanom roku pripremiti što više jela. Jedan sjecka račicu, drugi meso, treći kuha, četvrti poslužuje. Zvuči jednostavno i opuštajuće, ali nije baš tako, pa kad se igra zakomplicira, a to je odmah nakon prve minute tutoriala, stvara se opći kaos.

Dakle, ne preostaje ništa drugo nego pozvati par prijatelja sad za vikend. Oni neka donesu pive, vi besplatno skinite igru, i kauč zabava može početi. Ili kauč frustracija. Hmm…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra