Vijesti

Igrači Red Dead Onlinea imaju novu zanimaciju: Prenesi gulaš s jednog kraja mape na drugi

U nedostatku sadržaja (kako kažu) u Red Dead Redemption Onlineu, grupa igrača odlučila je osmisliti svoj vlastiti game mode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj je prehodati čitavu mapu samo sa zdjelom gulaša u rukama, nadvladavajući pritom razne prepreke poput divljih životinja i divljih kauboja.

Na videu ispod možemo vidjeti 20 igrača koji su se okupili na rubu mape kod New Austina kod logorske vatre kako bi prvo skuhali gulaš, da bi zatim svaki od njih uzeo po jednu posudu vrućeg gulaša, pa krenuo na uzbudljivo putovanje skroz do desnog kraja mape i Blackwatera.

Kao najvećim problemom se nisu ispostavili banditi. Nisu to bile ni divlje životinje, čak niti šumski Žak Houdek. Najveći problem igračima bio je nestabilni server koji bi nasumično odspajao jednog po jednog, da bi se po povratku stvorili bez zdjelice u ruci.

Igračima su probleme zadavali drugi igrači, ali i vlak koji ih je nekolicinu pokosio. Kasnije iz nekog razloga vidimo da umjesto gulaša nosaju ribu, a neki i mrtva tijela. Ok. Nema veze, glavno da se nešto nosi.

Cijeli video je urnebesan, a urnebesan je i kraj, gdje vidimo da je ekipa nakon nekoliko sati uspjela stići do drugog kraja mape, da bi zatim sve proslavili uz velike količine alkohola. Naravno, virtualnog.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano