Vijesti

Igraći svijet ne prestaje pričati o Apex Legendsu, igra duplo igranija i gledanija od Fortnitea i svih drugih igara

Ne trebate biti BR igrač, da biste uživali u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo ovo nikako očekivali. Tko je očekivao da će uz nedavno izašle Ace Combat 7, Resident Evil 2 Remake, Kingdom Hearts 3 i nadolazeće Anthem, Far Cry New Dawn, Metro Exodus, svijet pričati o Apex Legends igri? Do nedjelje nismo znali niti da postoji, a Apex Legends je preplavio igraću scenu u samo par sati. I ne, nije instant hit igra koja je tu samo kratko, već je jasno da je o novoj igri čije ćete ime još dugo vremena slušati. 

Igraći svijet oduševljen igrom

Staro i mlado, igrači koji inače ne vole battle royale žanr, svi pričaju o ovoj igri. Svi ističu inovacije koja je donijela ova igra u copy-paste žanr i jako bitno – radi od prvog trenutka. Dakle, nisu se serveri srušili, nema problema s igrom, a mehanika igranja je odlična. Igra ima različitih 8 klasa, mapa je predivno dizajnirana i igra je jednostavno igriva. Daleko je najgledanija igra na svim servesima, a igraju je sve velike i male face igraće industrije. I svu su oduševljeni jer Respawn zna radti igre.

Apex 1

Gledanost igara sinoć

apex 2

Gledanost jutros

Iz priloženih slika možete vidjeti da je Apex trenutno daleko najigranija igra. Naravno da će brojke pasti kad malo hype prođe, ali igra nije prolazni trend. Na Twitteru i drugim socijalnim mrežama upravo je Apex Legends glavna tema, a znate i sami kad influenceri i veliki igrači prošire vijesti da to ima ogroman utjecaj na igrače.

Igru igraju sve velike face igraće industrije i svi pišu pozitivno tako da je svima jasno da smo sinoć u 21 sat dobili baš ozbiljnog konkurenta sličnim igrama. Mislim da je Apex pogrešno direktno uspoređivati s Fortniteom ili PUBG-om budući da donosi toliko inovacija i promjena u žanr i nije isti kao te dvije igre. Osobno je ovo više Overwatch u BR žanru. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano