Vijesti

Igrate FIFA-u 19 i FUT? Ovo je 10 najboljih igrača u igri koje samo rijetki imaju jer koštaju pravo bogatstvo!

Vjerojatnost da imate ove igrače jednaka je obećanju predsjednice o Hrvatskoj kao najrazvijenijoj zemlji EU!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda čak i manja od pustog obećanja jer da biste upecali ili dobili ove igrače treba vam baš luđačka sreća, a ako ih mislite kupiti, treba vam hrpa, baš hrpa coinsa. Nećemo ovdje ulaziti u moralnost otvaranja paketića i kockanja jer to nije tema. Umjesto toga idemo vidjeti koji su to najbolji i najskuplji FIFA 19 FUT igrači.

1. Cristiano Ronaldo (Team of the Year); prosječna ocjena 99

A što reći o “Rondalu”? Možemo ga voljeti, mrziti, ali činjenica je da je jedan od najboljih igrača svih vremena. Trenutno drma u Juventusu, a obilježio je jednu čitavu eru Real Madrida koji je bez njega kao Hajduk bez Ivice Mornara. Dakle, nikakav. Kako do TOTY Ronalda? Vrlo lagano ako imate otprilike 8.2 milijuna coinsa.

maxresdefault

2. Lionel Messi (Team of the Year); prosječna ocjena 99

Vjerojatno najbolji napadač svih vremena poslije Ilije Sivonjića ili Petra Krpana. I braće Marić iz Austrije. Messi je vrhunac nogometne igre i na drugom mjestu naše liste samo zato što je autor teksta navijač Real Madrida. Šalimo se, utajio je manje poreza, pa je zato na drugom mjestu. Messi će vas koštati samo 4.72 milijuna coinsa što je gotovo duplo manje od Ronalda. 

1068563

3. Luka Modrić (Team of the Year); prosječna ocjena 99

Što reći za Luku Modrića? Kapetan, vođa i čovjek koji je pokupio sve moguće nagrade za najboljeg nogometaša 2018. godine i tako je prekinuo višegodišnju vladavinu ova prva dva momka s liste. Najveći hrvatski nogometaš svih vremena poslije Milana Rapaića. Cijena za najboljeg igrača svijeta u 2018. godini? Prava sitnica. Samo 3.2 milijuna coinsa. Naravno, okvirna cijena.

luka modric fifa card g4joxg3e6nrp1i4ibnuyceld9

4. Pele (FIFA 19 Icons/ikone); prosječna ocjena 98

Pele ili Maradona? Messi ili Ronaldo? Odgovor na ovo pitanje nemamo, ali nitko ne može reći da je Pele jedan od najvećih igrača ikad. Iza našeg Dade Prše jer Pele nikad nije zabio 4 komada u Ligi prvaka u samo jednoj utakmici. Tko mu je kriv? Pele za sebe kaže da je najbolji nogometaš svih vremena, a on će vaš koštati samo 4.5 – 4.9 milijuna novčića. 

Dm6p LeW4AMWhWh

5. Maradona (FIFA 19 Icons/ikone); prosječna ocjena 97

Zvali su ga Mali Zeleni jer nije bio s ove planete. Kažu da je Messi idući Maradona, ali tko će ga znati? Za nas, prirodni nasljednik Maradone je Alen Halilović koji ima tu lucidnost i poteze koje nad jednom godišnje podsjete na slavnog Argetinca koji u zadnje vrijeme više šmrka, pa je postao Mali Bijeli. Diego će vas koštati 9.2 milijuna FIFA novčića.

maxresdefault 1

6. Kylian Mbappe (Team of the Year); prosječna ocjena 97

Mbappe, vjerojatno najbolji mladi igrač i najveći talenat nakon Ante Rukavine. Obojica imaju slične karakteristike i probojnost, a Mbappe je trenutno igrač koji najviše oduševljava sve navijače diljem svijeta. Bez konkurencije, ako se ne da oda ženama i drogi, igrač koji će obilježiti idućih 10 godina nogometa. Iako je jako mlad, Mbappe vrijedi već 4.05 milijuna FIFA novčića.

690

7. Neymar Jr (Team of the Year); prosječna ocjena 97

Da nije “padavičar” i da posljednjih 5 godina se ne ozlijedi baš svaki put pred svoj rođendan kad ode u rodni Brazil, mogli bi pričati o njemu kao jednom od dva-tri najbolja igrača svijeta. Na trenutke to Neymar i je, ali ne može se mjeriti s jednim Mikulenasom koji je parao mreže protivnika Dinama u HNL-u. Ipak, u FIFA-i 18, Divemar je i dalje jedan od najboljih igrača kojeg ćete platiti oko 5 milijuna novčića. 

IMG 20190112 123058

8. Kevin De Bruyne (Team of the Year); prosječna ocjena 97

De Bruyne je jedan od najzahvalnih igrača modernog doba. Istina, nema više obrambenih igrača kao što su Anthony Šerić ili Marko Babić koji bi Kevina strpali u mali džep, ali ovaj polivalentni “špicni” veznjak igrač je koji u pravom nogometu, ali i u FIFA-i 19 donosi prevagu na terenu. Njega obavezno želite u ekipi, a njegove usluge će vas koštati otprilike 2.3 milijuna novčića što je ništa za ovakvog igrača.

DwaFQ0kXgAAYSBK

9. David De Gea (Team of the Year); prosječna ocjena 97

Navedite nam trenutno boljeg golmana u igri, ali i u stvarnom životu. OK, shvaćamo da on nije naš Matej Delač, ali David De Gea je golman kojeg morate imati ako ste ozbiljan FUT igrač. Pogledajte samo ocjene koje ima i sve će vam biti jasno. Iako je “samo” golman, De Gea je korisniji od pola igrača koje ćete platiti puno više. De Gea na tržištu otprilike vrijedi 778 tisuća novčića što je ništa za Gandalfa među golmanima. 

DwkdcsPWkAA7auV 1

10. Sergio Ramos (Team of the Year); prosječna ocjena 97

Iskreno, Ramosa smo stavili jer po ocjenama i FIFA 19 rejtingu mora biti u ekipi, ali svojim ponašanjem nije to zaslužio. U zadnje vrijeme niti igrama jer nikad nije došao na razinu jednog Mate Neretljaka ili Joe Šimunića. Real je veliko ime, pa je zato Ramos tu i završio, a budimo iskreni – Van Dijk ga pojede za doručak trenutno. No ovdje gledamo samo FUT, a FUT kaže da je Ramos najbolji obrambeni igrač koji košta oko 2.1 – 2.3 milijuna novčića.

47692738 2133683460021872 975222203282253379 n

Ovih 10 su trenutno bolji od najboljih, ali moramo odati priznanje još jednom majstoru koji nikad nije upao u ekipu godine, a to je zaslužio. Ako ne kao igrač, sad kao trener ovaj čovjek svojim pristupom, znanjem i kontrolom protivnika zaslužuje počasno 11. mjesto u ekipi. 

11. Krunoslav Jurčić (FIFA 19 Icons/ikone); prosječna ocjena 100

Sve smo gore rekli. Jedan jedini, čovjek koji nikad ne ide iz kluba nedovršenog posla. Ikona svijeta nogometa i pravi primjer igrača i mecene nogometne igre. Postoji samo jedna jedina kartica u čitavoj igri i koštat će vas oko 23 milijuna novčića. Ako morate imati jednog igrača u ekipi, onda je to Kruno.

0000009450

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano