Vijesti

Imamo hrpu gameplay detalja – Marvel’s Avengers igra je epska akcijska avantura

Iako E3 počinje tek idući vikend, velika curenja su već povećala. Rekli bismo nažalost jer ćemo hrpu stvari saznati prije vremena. Jedna od najiščekivanijih igara E3-a svakako je Marvel’s Avengers igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđeno je da ćemo razotkrivanje igre dobiti na Square Enix pressici, no neke bitne gameplay detalje smo već saznali zahvaljujući službenom E3 portalu.

Ajmo onda detaljno prevesti što sve ovo znači. Također, iscurili su novi podaci koje ću isto ovdje napisati, a tiču se likova i lorea igre. Mislim da imamo razloga za veselje jer informaciju kažu da je Crystal Dynamics dobio ogroman budžet za razvoj ove igre.

  • Veliki fokus na priču (cinematic storytelling).
  • Epska akcijska avantura iz trećeg lica (rekli smo ranije – Tomb Raider/Uncharted u Marvelovom univezumu)
  • Solo i co-op igranje – igru možemo prijeći kompletno sami, ali i u co-op-u za 4 igrača. Ako igramo sami, AI će zamijeniti ostalu trojicu igrača
  • Konstatno živući i rastući svijet igre – ovo zapravo znači GaaS (Game as a service). Dakle, The Division/Destiny/Anthem tip gdje će developeri osvježavati igru i svijet igre novim stvarima. Ne znam koliko je ovo dobro.
  • “Skršeni” nosač aviona je centralni hub igre
  • Mapa (svijet) igre dizajnirana je nešto kao Kingdom Hearts. Dakle, zamislite nekoliko ogromnih svijetova unutar jedne ogromne open world mape. Leveli unutar te velike mape su zaista veliki.
  • Igra nije looter shooter i nema loota kao takvog. Sve se temelji na mogućnostima i moćima svakog pojedinog Avengera. Postoji za svakog lika skill tree, ali nećete moći primjerice koristiti dijelove Ironmana za razvoj Hulka. Logično.
  • Ms. Marvel, Iron Man i Hulk biti će dostupni odmah na početku igre (zbog priče).
  • Moći ćemo kustomizirati svoje likove. Navodno da će u igri biti bogata kustomizacija, ali nije još jasno u kojem smislu. Kako Hulka primjerice kustomizirati?
  • Kamala Khan je glavni protagonist igre. Avengersi su razjedinjeni, a njen (naš) zadatak je ujediniti ekipu koja se razdvojila usred katastrofalnih događaja koji su pogodili svijet

To je zasad sve što znamo o igri. Zvuči itekako obečavajuće, a kako igra izgleda saznat ćemo vrlo skoro. Square Enix konferencija počinje u 3 sata ujutro, 11. lipnja. Nema spavanja.

https://www.youtube.com/watch?v=Xg0SIUYY6OE

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano