Vijesti

Imamo nove detalje! Idući Assassin’s Creed se zove Ragnarok (Vikinzi), proteže se na nekoliko mapa i zemalja i zvuči kao spoj Witchera 3 i Anno serijala

Čak su se pojavile i prve slike, ali su one dokazano fake, pa njih nećemo uopće ubacivati. Ono što ćemo vam ovdje napisati su navodi izvora koji je prije nekoliko tjedana također otkrio prve detalje o igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet treba ponoviti da idući Assassin’s Creed ne izlazi ovu godinu, neg tek tamo 2020. godine na next-gen i trenutne konzole. Idemo vidjeti onda što je dosad poznato. Naravno, ovo su glasine i nije 100% sigurno.

Još više istraživanja…

Igra je kao što znate prvi put sama teaseana od strane Ubisofta i to u The Divisionu 2. I prije toga kružile su glasine da idući AC ide u vikinško doba, a prema novim informacijama igra se zove Assassin’s Creed: Ragnarok.

Igramo u ulozi glavnog pomoćnika ni manje ni više već kralja Vikinga Ragnar Lodbroka. Igra će se protezati na nekoliko kraljevstava i to Velike Britanije, Danske, Švedske i Finske.

I malo strategije…

Navodno je svako kraljestvo podijeljeno na regije koje sadrže utvrde i građevine koje ćemo moći modificirati, a koje su glavni dio ekonomije koje igra ima. A ima je iz razloga jer bismo pomoću razvoja naselja i utvrda trebali odnijeti pobjedu u masovnim bitkama koje će igra imati i na taj način osvajati te regije.

Ovo zvuči itekako kao nekakva strategija?

I malo pravog RPG-a…

Još veći naglasak je na istraživanju i lootu jer ćemo navodno moći mijenjati setove opreme u svakom trenutku. Veći naglasak je na armoru i raznim kombinacijama opreme koja će nas usput skrivati od raznih likova u svijetu koji nas žele ubiti.

Plovidba se vraća nazad, ali ponovno zbog istraživanja fokus će biti manje na plovidbi nego što je u Odysseyu. Kao što vidite, RPG mehanike se vraćaju kao i onaj Eagle vision, ali leak navodi da ćemo postati i assassini čime će se igra malo vratiti više svojim korijenima jer ćemo opet imati i hidden blade.

Mi se nadamo da će informacija oko co-op-a biti točna jer navodno da ćemo moći igru prelaziti u co-op načinu.

Vjerujemo da ćemo nekakav teaser dobiti već na E3-u, ali ne očekujemo gameplay jer je do izlaska igre više od godinu i pol dana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano