Vijesti

Imamo nove glasine – GTA VI dolazi 2020. godine kad i PlayStation 5, a Gran Turismo 7 je launch naslov

Novi dan je tu, nova porcija glasinaje tu. OK, mi smo svjesni da neke od vas živcira što pišemo glasine, ali ljudi moji to je aktualno i bit će ih sve više kako se bližimo E3-u, ali i sredini godine. Ova generacija je pri kraju i uživajte u igranju i onome što donosi budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O glasinama pišem(o) jer se svaki put kao dijete radujem nekim next-gen vijestima jer ne mogu dočekati dan kad ću moći spojiti svoju next-gen konzolu na TV i uživati. Radujem se svakoj informaciji, pa makar ona bila totalno fake. To je tako kad ste stari konj, ali u duši dijete i imate mogućnost pisati o tome sve većoj publici.

Predstavljanje PS5 konzole uskoro

Nove glasine oko cijene i jačine konzole slažu se s glasinama o kojima smo pisali jučer. PlayStation 5 bi tako trebao biti predstavljen u iduća 2 mjeseca. Spominje se da će Sony uskoro najaviti poseban PlayStation 5 event gdje će najaviti konzolu.

Datum izlaska je 2020. godina i to sad možemo reći da je 100% tako jer to smo do sad čuli 30 puta iz raznih izvora. Cijena koja se stalno provlači je $499 što je više od PlayStationa 4, ali bi zato PS5 trebao zaista biti puno jači stroj. Opet se spominju one specifikacije od jučer, kao i 8K mogućnost.

Također, glasina kaže da će iste godine doći novi VR, a i DualShock će dobiti promjene. Imat će nekakvu kameru za VR, i puno bolje analoge. Spominje se totalno drugačiji i precizniji mehanizam.

Što ćemo igrati na launchu?

Navodno, Gran Turismo 7 je launch igra, uz remasterirane The Last of Us Part II i Ghost of Tsushima. PUBG će biti također biti besplatan, ali će na PS5-u dobiti nativni 4K i veliki grafički redizajn.

Osim toga, Sony će na launchu imati još 2-3 velike AAA ekskluzive koje još nisu otkrivene. Također, isti izvor tvrdi što ima najviše smisla – Horizon Zero Dawn 2 izlazi najkasnije 2021., ili krajem 2020. godine.

GTA VI, Bad Company 3, AC 2020. godine

Ako vam nije dovoljno ludo bilo sve, onda sad počinje ludi dio. GTA VI navodno izlazi iduće godine i to vrlo brzo. Gotovo na PlayStation 5 launchu. Samo da vas podsjetim da je i prošli put, nakon izlaska RDR-a, novi GTA došao 2 godine poslije.

Također, iste godine dolaze Assassin’s Creed novi što je sigurno jer to je Ubisoft već izjavio, ali spominje se i Bad Company 3 što bi svakako raspametilo sve BF fanove.

Ljudi, polako počinje next-gen ludnica. Ako niste uzbuđeni, ja vas razumijem. Možda ste pragmatik koji uživa u svemu kad izađe i ne zamara se glasinama, ali ja ovo kad pišem sam baš sretan jer osjećaj je ostao isti i kad sam kao dijete upalio prvi puta PlayStation 1 i sad kad imam gotovo 34 godine i pišem o PlayStationu 5.

Ništa se nije promijenilo. Osim što sam ja osobno postao ružniji, deblji, s manje kose i zubi.

A next-gen vlak već polagano kreće s Xbox prezentacijom o kojoj ćete čitati u drugim vijestima, a koja se događa za par dana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano