Vijesti

Imate PS4? Igrate puno igara i imate puno save fileova? Plaćate PS+? Onda ćete se možda razočarati…

Logično bi bilo da onda nemate problema jer ste bogat čovjek ako imate puno igara, PS4 i plaćate još PS+! Igranje košta naravno i skup je sport. Problem koju ima ova generacija igara je nedostatak mjesta na hard diskovima konzola pa nerijetko moramo brisati stare igre ili pak kupovati veće hard diskove i svašta nešto.

U svemu tome je najbitnije zadržati sejvove igara koje imamo, pa zato mnogi igrači i plaćaju PS+. Naravno, ne samo zbog Cloud Save opcija, ali je to bitna stvar u sklopu pretplatu.

Kao što znate, PS+ Cloud Save daje igračima čak 100GB prostora što je nemoguće iskoristiti. No, izgleda da postoji jedna ‘caka’ u čitavoj priči. Sony zna da ne možemo iskoristiti 100GB, ali izgleda da postoji limit na broj samih save fileova.

Jedan igrač je tako došao do brojke 1000 i ne može više pohraniti niti jedan novi save file, a niti blizu nije iskoristio 100GB.

E sad, prije nego krenete pljuvati po njemu, treba jasno reći da on nema 1000 igara, već 1000 save fileova. Većina igara danas nudi opciju da imate više save fileova i većina nas to koristi. Pogledajte samo primjerice koliko imate saveova na The Witcheru 3?

Slažemo se da je 1000 save fileova jako puno i većina igrača neće nikad tu brojku dostići, ali ako ste hardcore igrač, velika je šansa da ćete 1000 mjesta na Cloud Saveu popuniti.

Koje je onda rješenje? Obrisati stare save fileove ili opet uložiti novac u proširenje memorije. Zanimljivo, nakon što je navedeni igrač izašao s ovim problemom u javnost, javila se hrpa drugih igrača koji kažu da imaju isti problem.

Sony još uvijek nije ništa komentirao je li u pitanju bug ili lažno oglašavanje, jer čovjek nije ispunio 100GB prostora, a to je jedna od stvari koja prodaje PS+. Čekamo odgovor PlayStationa.

Oznake

5
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Master_XBoja1964TuhyZero Recent comment authors
novije starije popularnije
Tuhy

Nepotrebno potenciranje problema koji se ne tiče 99% igrača.

Zero

Odmah grupnu tužbu nabaciti, pa neka istaknu taj limit od 1000 saveova, koji je ionako smisleniji od 100 GB.

Master_X

Jesu blentavi.Imam USB stick i sve save fajlove imam gore kao backup
Da nebi još plaćao PS+ za Cloud save fileova a koji i onao ne ostanu trajno gore.Xbox One sprema automatski u Cloud bez potrebe za plaćanjem pr00klete pretplate.

Boja1964

Zaboravio si dodati i veći izbor šarenih gamepadova

Master_X

Tako je.Jesi se zaljepio ko muha na govance.

Povezano

Back to top button
Close
Close