Vijesti

CoD: Infinite Warfare trailerom pred izlazak obećava nabrijanu kampanju

Ovo bi mogla biti prijelomna godina za serijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč mnogobrojnim hejterima, Call of Duty serijal je već godinama najprodavaniji FPS na tržištu. Svake mu se godine prigovara za slične stvari, ponajviše za pomanjkanje inovacija. Doduše, kada i naprave pomak ko što je ove godine, ljutnja bude još veća jer se većini igrača ne igra futuristična igra, budući da za to imaju Halo, Destiny, Titanfall. Upravo zato bi ove godine Battlefield serijal mogao okrenuti vagu u svom smjeru. U svakom slučaju, biti će zanimljivo vidjeti razvoj situacije.

Što se ovog trailera tiče, imamo klasičan codovski, hollywoodski pristup sa grandioznim elementima koji potpomognut odličnom glumačkom postavom djeluje bolje nego ikad. Fanovi ili hejteri, mislim da svi mogu priznati da bi ako ništa drugo, singleplayer kampanja ovdje mogla biti vrhunska. Usput, ovo je navodno launch trailer, što djeluje pomalo čudno s obzirom da igra izlazi tek 4. studenog.

COD: IW launch trailer

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano