Vijesti

Infinity Warfare i remasterirani Modern Warfare zauzimat će vrtoglavih 130 GB

Neki vlasnici PlayStationa 4 mogli bi se naći u problemima s prostorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju portala Charlie Intel, čini se da će Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition (tu je uključen i remasterirani Modern Warfare) tražiti 130 GB slobodnog prostora za instalaciju na hard disku. Radi se o verziji za PlayStation 4, a vijest bi mogla zabrinuti mnoge vlasnike od kojih većina u svojim konzolama ima hard diskove od 500 GB.

Lako je moguće da je veličina potrebnog prostora na hard disku potrebna zbog podrške za PS4 Pro koji tek treba izaći, a sa sobom donosi, između ostalog, prikaz u 4K. Kako igra izlazi i za “običan” PS4, moglo bi se dogoditi sa svi igrači budu morali skidati zakrpu kad se pojavi.

cod

Također nije još uvijek poznato jesu li u tih 130 GB uključene multiplayer mape, nijh 6, koje naknadno izlaze za COD: Modern Warfare, a znamo i da veličina igara zna varirati od regije do regije, ovisno o dodatnoj podršci za jezike.

Podsjetit ćemo, Call of Duty: Infinite Warfare izlazi službeno 4. studenog.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano