Vijesti

Inovativni Minecraft Earth proširuje igru u stvarnost već idućeg mjeseca

Jučer smo na Mineconu dobili pregršt informacija o Minecraftu, spin off igrama, i planovima za budućnost, o čemu ćemo više pisati tokom dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između ostaloga, inovativna mobilna igra Minecraft Earth koja će Minecraft poput Pokemona GO ovesti na ulice gradova trebala bi izaći u early access izdanju već idući mjesec – u listopadu.

Iz Mojanga i Microsofta u hvaljenju svoje igre otišli su toliko daleko da tvrde da je Minecraft Earth najbolja stvar koja se dogodila telefonima još od 1876. kad je Graham Bell izumio prvi telefon.

Ima li masivno samopouzdanje pokrića, moći ćemo se uvjeriti idućeg mjeseca, kad će Minecraft Earth započeti lansiranje u odabranim državama, dok je plan u konačnici pokriti sve države do kraja godine. Ako ne bude dostupan kod nas od prvog dana, sjetite se Pokemona GO kako smo “neslužbeno” dijelili aplikacije. Dakle, u tom slučaju ćemo se nekako snaći. Kao i uvijek.

Minecraft Earth bi trebao prenijeti igru na ulice, pa ćemo moći kroz proširenu stvarnost graditi, craftati, boriti se s mobovima… Sve što se može u pravoj igri, uz dotatak novih mobova, blokova… Pogledajte koliko impresivno to izgleda.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano