Vijesti

Ipak ne dolazi novi Metal Gear Solid! Barem ne još!

Šta će nam novi Metal Gear Solid kada imamo još uvijek Metal Gear Survive? Trololo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekada davno kada spomenete Metal Gear Solid uzbudio bi se cijeli svijet. Danas je ipak malo drugačija situacija. Odlaskom Hidea Kojime (oca i majke MGS serijala) otišao je i MGS serijal u ponor. Doduše, fanovi su ljuti i na Metal Gear Solid V koji je radio Kojima a koji je mnogima najgori u serijalu. Treba biti pošten pa reći da je već tada Kojima imao trzavice s Konamijem. Dok Kojima radi na Death Strandingu, Konami je izdao vrlo slabi Metal Gear Survive čiju recenziju možete čitati na linku!

Zadnjih nekoliko dana dolazili su stalno teaseri  putem Twittera od strane legendardnog Davida Haytera (glas Solid Snakea i Naked Snakea) i Robin Atkin Downesa (glas Kazuhira Miller) u kojima su razmijenjivali poruke koje su dale naslutiti da se nešto priprema tj., da se priprema novi Metal Gear Solid. Nažalost, njih dvojica su jučer na streamu potvrdili da zasad nema ništa od novog Metal Gear Solida, ali da bi svakako voljeli raditi na novom nastavku te da im taj posao jako nedostaje. 

Davida Haytera (tko bi rekao s obzirom na prezime) i dan danas fanovi obožavaju stoga veseli da i on jedva čeka novu suradnju. Tko zna, možda Konami bez Kojime može napraviti vrhunski Metal Gear naslov? 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano