Vijesti

Iscurila su čak dva gameplay prikaza iz Marvel’s Avengers igre

Ne jedan, nego dva, da. Istina, jesu snimani mobilnom kamerom, ali može se dobiti dobar dojam o čemu se ovdje radi. Treba uzeti u obzir da je ovo alpha prikaz i da će igra u narednim mjesecima dodatno napredovati, ali kostur igre je itekako vidljiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao što smo pisali ranije, grafički izgleda odlično, ali ne možemo se oteti dojmu da je barem ovaj nivo prilično predvidljiv, lineran, a animacije likova su pomalo drvene. Opet kažemo, možda zato jer je u pitanju alpha.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=HJQKiOXlHgw

Treba pričekati službeni gameplay prikaz za kvalitetniji dojam, a zanimaju nas i drugi leveli u igri. Nadamo se da će ponuditi više raznolikosti i veću slobodu. Također, borba je sa svim junacima nekako slična i pomalo generična što nije nikako dobro, no možda previše očekujemo od levela na mostu?

Developeri imaju još dovoljno vremena za peglanje animacija, no ostaje upitno je li ovakav live service koncept dobitna kombinacija za igru.

Part 2. SDCC. Sadly the last part. Security almost caught me. from r/MarvelAvengersProject

Igra izlazi 15. svibnja iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano