Vijesti

Iscurili prvi detalji za Avengers igru

Stvarno smo već pomislili da će Square Enix otkriti ili barem pokazati mrvicu “The Avengers Project” posebno kad znamo kakav je hajp u svijetu napravio Avengers: Endgame koji nastavlja i dalje rušiti rekorde zarade i gledanosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Square Enix i Crystal Dynamics su baš debelo mogli poentirati, ali očito da igra još nije spremna za otkrivanje. No, saznali smo zahvaljujući ponudi za posao o čemu je ovdje riječ.

Mislili smo da će možda biti čak RPG naslov, ali nije. Avengers igra je akcijska avantura iz trećeg lica, a veliki fokus je na melee borbi, pucanju iz covera i boss borbama.

Nama ovo zvuči kao Uncharted ili Tomb Raider u Avengers svijetu što bi trebala biti dobitna kombinacija. Uzmite u obzir da na igri radi Crystal Dynamics koji je svoje znanje “ispekao” radeći na Tomb Raider igrama.

Ako ćemo malo detaljnije proučiti što traže iz Square Enixa, jasno je da će igra biti puna boss borbi, a poseban fokus stavljen je na riječ “modern combat.” Dakle, prilično sigurno je kako nas očekuje Uncharted/Tomb Raider Avengers igra.

Što drugo reći nego da jedva čekamo više detalja i prvi prikaz igre. E3 je savršeno mjesto za takvo nešto.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano