Vijesti

Iscurio Gears of War 5 cover i datum izlaska igre?!

Voljeli vi ili ne Xbox, Gears of War jedan je od boljih gaming serijala u svijetu igara koji je baš kao i mnoge druge igre koje izlaze već toliko godina, pomalo izgubio ideju što želi biti i kako dalje. Nešto što je recimo God of War izbjegao jer je zadnjim nastavkom unio toliko željenu svježinu u serijal.

Kad pričamo o Gears of War serijalu, i dalje je mnogima najbolji i najdraži prvi dio, pa čak i drugi. Poslije toga Gearsi 3 i 4 su sasvim solidne i školski odrađene igre, ali po ničem posebne. Serijal nije nikad zapravo podbacio, ali s druge strane potrebne su inovacije i nove ideje koje Coalition obećava ubaciti u GeoW 5.

Gears 5 – E3 2018 – Cinematic Announce Trailer

Studio se pojačao nekim velikim imenima iz igraće industrije, a Microsoft je “odrješio kesu” i dao ogroman budžet za razvoj ove igre. Prikazivanje igre sasvim sigurno stiže na E3-u gdje Microsoft puca na velike stvari.

A sasvim je izvjesno da smo i prije E3-a dobili datum izlaska igre. Prema leaku igra dolazi 10. rujna što je sasvim izgledno jer znamo svi da će listopad i studeni biti krcati ogromnim igrama, a glasine kažu da negdje u studenom dolazi Halo 5, pa MS ne želi ovakve dvije igre staviti jednu nasuprot drugoj u manje od 30 dana.

Nadamo se da je datum izlaska točan, no isto se tako nadamo da će Coalition ovaj generični cover ipak promijeniti.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close