Vijesti

Isprobajte besplatnu i drugačiju survival PvP battle royale igru (ne treba PS+)

Ako vam je muka od Fortnitea, a nemate love za niti jednu drugu igru onda igrajte Warframe koji je daleko najbolja besplatna igra. No, ako baš želite igrati battle royale žanr, a Forta, Apexa, H1Z1 i drugih igara vam je preko glave, onda je možda Don’t Even Think igra za vas.

Riječ je o besplatnoj battle royale igri koja je dosta drugačija od drugih. Ona u sebi ima dosta elemenata survivala, pa ćete osim na neprijatelje morat paziti na svoje zdravlje tako što ćete na mapi skupljati hranu i resurse. Uz to, kako pada noć sve je hladnije, pa ćete morat pripaziti da se smrznete. Na dosta velikoj mapi imate razbacene punktove gdje se možete i morate ugrijati.

Jasno, velika je šansa da su ostali igrači tu, a da negdje vreba vukodlak. Da, vukodlak. Naime, mapa podržava trenutno 27 igrača, a od toga 3 igrača postanu vukodlaci. Da biste preživjeli napade vukodlaka, jednostavno ćete morat surađivati s drugim igračima. U suprotnom, ako vas isti primjeti gotovi ste.

Igra trenutno ima tehničkih problema, ali developeri su rekli sve ispeglati. Treba im dati vremena budući da je dostupna tek od jučer na PS4, a možete je igrati i na PC-u. Isto što je dosta zanimljivo jer činjenica da nećete i ne morate pobijediti ako ubijete sve igrače. Cilj je pokupiti 3 dokaza na mapa o tome gdje dolazi helikopter i teoretski je moguće pobjediti bez ijednog ubojstva ili pak dok su još uvijek ostali igrači živi.

Igrači u ulozi vukodlaka su trenutno prejaki i nadamo se da će jedan kvalitetan patch sve dobro izbalansirati. Ako vas zanima ovakav tip igara, isprobajte igru. Ne košta vas ništa.

Oznake

2
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
XboxGamerbiver Recent comment authors
novije starije popularnije
biver

Citam da je od jucer igra dostupna na ps storeu, medjutim nije jer je nema. Upisao sam rucno ime i trazio pod f2p i nema nigdje.

PersonaUser

Samo je za ameriku izašlo a za europu još nije.Ako imaš američki račun onda možeš skinuti.

Povezano

Back to top button
Close
Close