Vijesti

Isprobajte Hitman 2 besplatno i provjerite zašto je to jedan od najpodcjenjenijih serijala uopće

Vrijeme je da zaronite u svijet Agenta 47!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad pričamo o igrama i serijalima koji su jako kvalitetni, ali ujedno i podcijenjeni prva asocijacija često upravo bude Hitman serijal. Mlađe generacije jednostavno ne vole “komplicirane” igre, nego one suprotne što potvrđuje uspjeh igara kao što su “ona igra o kojoj ne smijemo pisati” i slične BR igre. Hitman je oduvijek bio serijal koji od igrača traži pažnju, ali istovremeno mu nudi mogućnost da svoju misiju završite na stotine raznih način. Sloboda kojom ćete vi izvršiti svoju misiju je ogromna, a često je mašta jedino ono što sputava igrača. Uostalom, ako niste pročitajte našu recenziju u kojoj ćete saznati zašto je Hitman 2 tako dobar (recenzija) i zašto biste trebali skinuti ovaj Hitman 2 – Prologue.

https://www.youtube.com/watch?v=1THfT-BpO-0

“ICA Training Facility” prava je misija koja će vam pokazati na koliko načina možete završiti misije koje vas čekaju u igri. Ovdje ćete upravo naučiti osnovne mehanike igre i brusiti “skill” zbog kojeg ćete postati dostojni imena Agenta 47. Igru već sad možete skinuti na svim platformama (PSN, Xbox Live), a ako se odlučite na kupnju igru, napredak će vam se prebaciti u punu igru. Igra je već bila snižena, a trenutno je dostupna i na USA PSN-u za nekih $30. Ova igra vrijedi punu cijenu, a za tridesetak dolara je definitivno – best buy. Uživajte.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano