Vijesti

“Isuse, kako je malen i sladak”, reakcija nakon PlayStation Classic unboxinga!

Ne želite čuti te riječi kad ste muškarac!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad ste bogati i debeli – onda ste mali, slatki medonja. Kad ste siromašni i debeli – onda ste debela svinja. U svakom drugom slučaju ako vam žena ili cura kaže “vidi ga je mal’ i sladak” ili vas jako baš voli ili laže. Ili pak, vidjela je PlayStation Classic unboxing. Srećom, ovo zadnje je bilo. Jučer smo dobili službeni PlayStation unboxing i ako ga negdje ranije niste vidjeli, onda je zpravo ovo prvi pravi prikaz malenog PlayStationa koji je tek malo veći od dlana ruke. Znate od ranije da smo pisali kako je 45% manji od originalnog PlayStationa, ali to ne može dočarati njegovu veličinu kako treba.

ŠTO JE SVE U KUTIJI

https://www.youtube.com/watch?v=oxE0RIdxf3Y

PlayStation Classic izlazi već idući tjedan, točnije 03.12. što je idući ponedjeljak. U paketu kao što vidite dobijete konzolu, HDMI kabel od 2m, 2 gamepada (koji nažalost nisu DualShock) i USB kabel koji služi za napajanje konzole, ali ne dolazi i punjač. Iako, svi imate takve punjače. U konzoli već imate igre i spremni ste za igranje. Konzola nema online igranje, niti će više biti dodano igara nego je to to. Popis igara koje dolaze uz konzolu možete pronaći – ovdje! Ako su vam bitni i trofeji, njih također neće biti. 

Kao što smo rekli konzola je vani idući ponedjeljak, a cijena je 799,00kn.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano