Vijesti

Iz Activisiona su potvrdili kako će mape u Modern Warfareu biti puno kompleksnije i bolje dizajnirane

Još jedna vijest na rano jutro (za mnoge rano) o Modern Warfareu na našem portalu. Krivo je ljeto i more jer vlada zatišje u gaming svijetu, ali zato Activision ne spava. Dok će većina vas biti na odmoru, 1. kolovoza upoznat ćemo Modern Warfare multiplayer, a naše oči ćemo “bacati” svuda po mapama u potrazi za novim stvarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A jedna velika i očita stvar trebala bi biti odmah jasna. Pričamo naravno o dizajnu mapa koje bi prema informacijama pojedinih developera trebale biti puno kompleksnije i pametnije dizajnirane.

Do sad je svaka Call of Duty igra imala tri staze (pravca) kretanja. To je bio temelj dizajn svaka mape u prošlih nekoliko godina. Od toga ne bježi Activision koji je itekako svjestan navedenog, pa će tako dizajn mapa koji donosi Modern Warfare biti kompleksniji, raznolikiji i manje predvidljiv.

Naravno, i dalje će u igri biti mape s tri pravca, ali biti će i ovih drugih koje su kompleksnije, pametnije i veće. Naravno da ne trebate očekivati ogromne mape jer Call of Duty nije Battlefield, ali u svakom slučaju pozdravljamo odluku da u igri budu kompleksnije i zanimljivije mape.

Iz Infinity Warda kažu da im je takav dizajn i promjenu omogućio engine kojeg smo mogli već vidjeti u akciji i koja za okvire jedne Call of Duty igre zaista izgleda spektakularno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano