Vijesti

Iz Epica kažu da je Fortnite i dalje vladar BR žanra jer ih Apex Legends nije ni okrznuo!

Kralj čega? Svijeta igara? Nadamo se da Epicov CEO, Tim Sweeney, ne misli na taj način, već na popularnost igre. A činjenica je da je Apex Legends “dobrano” uzrdmao tržište, ali nekako se čini da je Apex odnio pobjedu na 100 metara, a Fortnite je i dalje prvak maratona.

Svjesni su toga i u Epicu pa ne čudi što daju ovakve izjave. Naime, u “žiži” Apex Legends popularnosti profitirao je i Fortnite koji je u to vrijeme u dva navrata zabilježio rekordan broj igrača.

Fortnite je blizu brojke od 250 milijuna igrača, a od dana kad je izašao Apex mi smo dobili igrača koliko trenutno iznosi ukupan broj Apex igrača.

Konkurencija je FIFA

Ako znamo da su se iz Respawna nedavno pohvalili da je Apex Legends zabilježio 50 milijuna igrača, onda je jasno koliko Epic tvrdi da je Fortnite narastao. Da, za 50 milijuna novih igrača.

Apex Legends nije niti blizu zagrebao našu igru (Fortnite) a jedini naslov koji s vremena na vrijeme približi se našoj igri je zapravo FIFA.

Eto ga, sad znamo svi da je Fortnite i dalje vladar BR svemira i zemljine ravne ploče. (Smiješak). Ne zaboravite da u ponedjeljak dolazi Battlefield BR pa ćemo tako htjeli mi to ili ne, biti puni BR igara. Više nego brade.

Oznake

1
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
FensiSuperstar Recent comment authors
novije starije popularnije
FensiSuperstar

😀 taj Fortblight treba obrisati skupa sa epikovim pederskim načinom poslovanja ^^

Povezano

Back to top button
Close
Close