Vijesti

Iza kriptične Twitter objave krije se neka novost vezana uz The Witcher univerzum

Što bi to moglo biti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da je točno ovaj dan u mjesecu, 15.3., preodređen za otkrivenja raznih novih informacija o igrama. Tako će se danas saznati novi detalji o sljedećoj avanturi Lare Croft pod nazivom Shadow of the Tomb Raider, potom će navodno procuriti pokoja informacija za takozvani Spyro the Dragon: Treasure Trilogy, a kao šlag na vrhu torte stiže ova Twitter objava:

Staro kamenje Kaer Morhena je svjedočilo brojnim borbama, a izgleda da će opet osjetiti ubode iskri prouzrokovane sudarima međusobno ukrštenih oštrica mačeva. Što se iza toga krije, znat će se tijekom ovog dana. Razna nagađanja se već naziru: od toga da će prva dva dijela The Witcher serijala doživjeti remaster, preko nekih novotarija vezanih uz Gwent, pa sve do toga da će Geralt gostovati u igri Soul Calibur. Optimisti se nadaju da će The Witcher 3 doživjeti Nintendo Switch verziju. Uglavnom, valja još malo čekati danas.

NADOPUNA VIJESTI:

Stigao je foršpan koji najavljuje Geralta kao igrača za igru Soul Calibur VI, tako da je dio onih koji su takvo nešto predviđali bio u pravu!

https://www.youtube.com/watch?v=33EoknxA83A

Što reći nego to da je Soul Calibur odjednom postao još više kul i poželjna igra!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano