Vijesti

Izlazak Telltaleovog Batmana potvrđen je za kolovoz

Digitalno izdanje stiže gotovo odmah nakon toga u rujnu, a uz novu sezonu The Walking Deada i Game of Thronesa, radi se i na zasad nenajavljenoj Marvelovoj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studio Telltale najavit će točan datum izlaska igre idući tjedan prilikom otkrivanja “world premiere” trailera, a potvrđeno je da će digitalno izdanje epizodne Batmanove avanture izaći u kolovozu i to za konzole, PC i mobilne uređaje.

Uz digitalno izdanje, Batmanove avanture bit će dostupne od 16. rujna (u Americi tri dana ranije) na nečemu što je izdavač nazvao “season pass disc”. Kupnjom tog diska igrač će dobiti pristup prvoj od pet epizoda, a ostatak će se moći skinuti čim epizode budu objavljene.

Iz studija je također stigla vijest da će ove godine izaći i The Walking Dead: Season 3, a kao rezultat ugovora s izdavačem (Warner Bros.), i ta će igra dobiti svoje fizičko izdanje (vjerojatno tek nakon digitalnog).

Uz Batmana i The Walking Dead, Telltale također radi i na drugoj sezoni Game of Thrones, kao i na još uvijek nenajavljenoj igri smještenoj u Marvelov svijet.

Dok gledamo davno prikazani teaser, nadamo se da će studio unijeti dašak svježine i originalnosti u danas ustajali ženr epizodnih avantura.

https://www.youtube.com/watch?v=X2-h6l9-y0I

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano