Vijesti

Jack Black već ima 1,5 milijuna pretplatnika! RIP PewDie i Ninja! I FFA!

Samo jedan video zapalio je sve!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate ono kad se trudite da uspijete i radite nekoliko dana, mjeseci ili godina da vam nešto uspije, a ono ne ide kako ste zamislili? Ako to znate onda vam ne moram posebno pričati kako je teško uspjeti na YouTube-u. Pogotovo je jako teško uspjeti ako niste s engleskog govornog područja i ako niste na vrijeme uhvatili vlak kad ga je trebalo uhvatiti. Mnogi će reći da nikad nije bilo teže i lošije vrijeme za započeti YouTube karijeru, ali sve ovo ne vrijedi za Jack Blacka koji je u svega par dana došao do 1,5 milijuna pretplatnika.

Samo jedan video i milijuni pretplatnika

Ako posjetite njegov kanal “Jablinski” vidjet ćete da je do unazad par sati imao samo jedan jedini video koji je Jack Blacku donio nezamisliv za nas broj pretplatnika u tako malo vremena. Izgleda da u prvom videeu Jack nije bezveze “prijetio” da će srušiti Ninju i PewDiePie-a. Ako nastavi ovim tempom bogme i hoće. Vjerujemo da će mu YouTube biti samo mali dio zarade, ali kad imate ovako veliki broj pretplatnika koji raste svake sekunde sve više, to znači da će se svi mogući sponzori javiti, a sa sponzorima dolazi i lova. Iako nije donio ništa novo, ipak je to Jack Black i ljudi se pretplaćuju kao dao sutra ne postoji. U čast tome objavio je prije par sati svoj drugi video koji već ima preko 2 milijuna pregleda.

https://www.youtube.com/watch?v=U-7cIeylL-w

Znam da vas to ne zanima, ali dok je Jack dobio od četvrtka gotovo milijun pretplatnika, FFA je dobio 4 nova pretplatnika. Hvala svima vama na podršci. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano