Vijesti

Janina Gavankar potvrdila Horizon Zero Dawn 2

Vjerujemo da neće baš biti previše sretni iz Guerilla Gamesa kad shvate da je “slavna” Star Wars glumica, Janina Gavankar potvrdila Horizon Zero Dawn 2.

Dobro, znali smo mi i sami da je igra u razvoju i da je vrlo vjerojatno kako će Horizon Zero Dawn biti launch naslov za PlayStation 5.

Ajd’ joj vi zamjerite što je “iscurila” Horizon Zero Dawn

Janinu znate iz Star Wars svijeta, odnosno kao Iden Versio iz Star Wars: Battlefronta II. Možda niste znali da je ova glumica također bila važan dio Frozen Wildsa, vrlo dobrog Horizon Zero Dawn DLC-a.

Ona je tamo glumila Tatai, a jednostavno nije mogla skriti oduševljenje Horizon Zero Dawn-om 2, pa joj je izletilo “da je nastavak nevjerojatan i da ćemo umrijeti” od sreće, pretpostavljam.

It’s incredible, wait until you see the sequel. You’re gonna die….I know some secrets! – you’re gonna die!

I kad malo promislite kad je Horizon Zero Dawn onako nevjerojatno izgledao i igrao se na PlayStationu 4, što će tek biti na “mrcini” od PlayStationa 5? Jedva čekamo više informacija i prvi trailer. Bit će igra spektakl.

Oznake

9
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ikralMaster_XMatadorThaUrbanWeky Recent comment authors
novije starije popularnije
Master_X

Baš sam kupio Frozen Wild DLC da još malo uživam u ovoj igri.Jedva čekam HZD 2 jer je i kraj igre nagovjestio nedovršeni posao sa robotskim zvjerima.

Tzereen

Meni je ona u glavi ne iz Battlefronta, već iz Sleepy Hollow.

Ali stvarno, ako će sve te igre bit launch naslovi za PS5… Kampiram u šatoru mjesec dana prije izlaska.

ThaUrban

Vjerojatno je to napravila da se priča o njoj. Zapravo ne znam i ne interesira me. Ali ovo je sjajna vijest.

EDIT: Zapravo radi ovoga bi možda i uzeo konzolu na launchu

Matador

Hajp, hajp, samo da ne za.seru s nastavkom.

ikral

Inače, mrcina (referenca na opis PS5) znači doslovno crkotina a to je i pravi opis za konzolu koja će u trenutku izlaska biti outdated u odnosu na najnovije PC konfe, kao i svaka do sad uostalom.

Master_X

Da izađe i danas sa RTX 2080Ti grafikom već bi za tjedan-dva izašla RTX 3xxxTi i bila bi opet slabija Ali PC nema takve ekskluzivne igre jao PS.
Nepotrebno je stalno to ponavljat.PS4 star 6 god. još se i dan danas drži jako dobro sa kvalitetnim igrama kojih nema na PC-u.

ikral

Zato trebaju proizvođači konzola sklopiti deal sa proizvođačima hardvera o ekskluzivnom korištenju tehnologije na minimalno 1 g. A, kaj buš sad?

Weky

Kako nepotreban nastavak.

Povezano

Back to top button
Close
Close