Vijesti

Janina Gavankar potvrdila Horizon Zero Dawn 2

Vjerujemo da neće baš biti previše sretni iz Guerilla Gamesa kad shvate da je “slavna” Star Wars glumica, Janina Gavankar potvrdila Horizon Zero Dawn 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro, znali smo mi i sami da je igra u razvoju i da je vrlo vjerojatno kako će Horizon Zero Dawn biti launch naslov za PlayStation 5.

Ajd’ joj vi zamjerite što je “iscurila” Horizon Zero Dawn

Janinu znate iz Star Wars svijeta, odnosno kao Iden Versio iz Star Wars: Battlefronta II. Možda niste znali da je ova glumica također bila važan dio Frozen Wildsa, vrlo dobrog Horizon Zero Dawn DLC-a.

Ona je tamo glumila Tatai, a jednostavno nije mogla skriti oduševljenje Horizon Zero Dawn-om 2, pa joj je izletilo “da je nastavak nevjerojatan i da ćemo umrijeti” od sreće, pretpostavljam.

It’s incredible, wait until you see the sequel. You’re gonna die….I know some secrets! – you’re gonna die!

I kad malo promislite kad je Horizon Zero Dawn onako nevjerojatno izgledao i igrao se na PlayStationu 4, što će tek biti na “mrcini” od PlayStationa 5? Jedva čekamo više informacija i prvi trailer. Bit će igra spektakl.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano