Vijesti

Jedna od najljepših igara ove generacije dobila stari sjaj

STML 3.2 mod za Witcher 3 je izašao, a donosi nam onaj prikaz iz 2014. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova verzija Super Turbo Lightning Moda odnosno STLM 3.2 je izašao za sve ljubitelje famoznog prvog prikaza Witchera 3 iz 2014. godine.

Ovaj mod ne dodaje ništa novo niti oduzima nešto iz igre, niti nastoji biti bolji od originalne verzije igre, već služi samo kao dodatna mogućnost onim igračima koji preferiraju izgled igre iz 2014. godine prije navodne degradacije grafike zbog konzola.

Novi STL mod donosi neke promjene i ispravke u odnosu na prethodnu verziju poput poboljšane magle u pojedinim kadrovima i interijerima, mnoge preinake na osvjetljenju vegetacije, novo osvjetljenje u White Orchardu, preinake u osvjetljenju špilja, a preuzimanje moda i dodatne informacije možete obaviti odnosno pročitati na sljedećoj poveznici.

Autor Essenthy je za potrebe prezentacije uklonio sva stabla sa lokacija Witchera 3, a moramo priznati kako sve izgleda vrlo čudno i drugačije u takvom prikazu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano