Vijesti

Jesmo li saznali ime protagonista u Mass Effect: Andromeda?

Ili je možda sve samo jedna od brojnih teorija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji mogućnost da su obožavatelji otkrili kako će se zvati glavni lik u nadolazećoj igri Mass Effect: Andromeda. Sve je krenulo objavom na Eurogameru da je korisnik Reddita imena Benelioto u 44. sekundi N7 Day 2015 trailera na lijevoj strani ekrana uhvatio “dog tag” na kojem piše “Ryder” ili “Rider”.

rider

Isti korisnik spomenuo je da bi glavni lik mogao dobiti ime po Sally Ride, prvoj Amerikanki u svemiru. To bi se uklopilo u odabir imena glavnog lika za originalnu trilogiju za koju je odabrano ime Shepard, po Alanu Shepardu, prvom Amerikancu u svemiru.

https://www.youtube.com/watch?v=Rn98FdSg-Fo

Teorija tu ne završava. Na sajmu E3, trailer za Andromedu pratila je pjesma Johnnyja Casha “Ghost Riders in the Sky”, a još jedan korisnik Reddita, The_Iceman2288, vrlo brzo je ukazao na činjenicu da za “ghost” postoji još jedan naziv “spectre”, a to je pak naziv za agenta u Mass Effect univerzumu koji je odgovoran za održavanje stabilnosti diljem galaksije.

https://www.youtube.com/watch?v=uG8V9dRqSsw

Koje god ime bude na kraju odabrano, sa sigurnošću možemo tvrditi da u Andromedi nećemo vidjeti poznata lica iz starijih nastavaka, uključujući i Sheparda, a to je potvrdio i direktor za razvoj u BioWareu, Chris Wynn.

Mass Effect: Andromeda bit će četvrti nastavak SF RPG serijala, a trebao bi biti objavljen krajem 2016.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano