Vijesti

JRPG blic novosti | veliki događaj za velike igre

Kada sve te ljepote stići zaigrati? Kada?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupilo se nešto finog materijala “svemirske djece” s ovogodišnjeg E3 događaja. Jedva čekamo zaigrati Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom te se nadamo da će ovim nastavkom ovaj serijal biti zacementiran kao jedan od velikana žanra.

Povezani članci:

Ni No Kuni 2 u novom prikazu pokazuje boss borbu, a saznajemo i datum izlaska

https://www.youtube.com/watch?v=b9VuivhThKg

Skupljanje “Pokemona” se vraća! Bandai Namco i Level 5 su izbacili izdašan gameplay video u kojem se vidi kako se sustav borbe promjenio. Nema više onog konfuznog šaltanja po meniju usred akcije koji je, po mom mišljenju, bio najslabija karika u prošloj igri. Sada se to čini kao čisti hack & slash što je odlična stvar. Nadajmo se da će za naše tržište ponuditi i japanski voiceover s obzirom da je vidljivo da titlovi postoje. Ah da, najbitnija stvar – datum izlaska. Igra izlazi 10.11.2017. godine za PlayStation 4 i PC.

.hack//G.U. dolazi na PlayStation 4 i PC kao Last Recode kolekcija

dotHack-GU-lastrecode_FFA.jpg

Onima koji su van JRPG voda ovaj serijal je praktički nepoznat, ali je obilježio PS2 eru na samom kraju dok je PS3 već krenuo u dominaciju. Sve 3 igre (Vol. 1//Rebirth, Vol. 2//Reminisce i vol. 3//Redemption) će biti sadržani u kolekciji pod nazivom Last Recode. Što se tehničke strane tiče, igre će se vrtjeti u 1080p i 60 FPS-a dok će filmovi, sučelje i pozadine imati više detalja. Uz to dogodit će se brojne preinake kao povećanje maksimalnog broja nosivih itema, opcija “retry” (vjerojatno ako izgubite borbu), Auto mode i slično. Kako su u originalu sve 3 igre izašle na američkom tlu (što je dodatni razlog za nepoznatost serijala na našim područjima) očekujemo da će barem i ova kolekcija biti prevedena u najgorem slučaju.

Ove jeseni pogonimo remake Mario & Luigi igre na Nintendu 3DS

Remake Game Boy Advance igre iz 2003. godine pod (dugačkim) nazivom Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions stiže 6.10.2017. god na Nintendo 3DS. Evo iscrpan gameplay video sa Nintendovog E3 2017 Show Rooma:

https://www.youtube.com/watch?v=Zm1lHm9jzC0

Zwei: The Ilvard Insurrection trailer prikazan na E3 2017

XSEED je prikazao trailer za Zwei: The Ilvard Insurrection koji uglavnom pokazuje gameplay i ponešto hack & slash borbe.

https://www.youtube.com/watch?v=6C2EiEOlE5M

Lijepo je vidjeti onaj klasični JRPG štih koji odiše igrom. Minijaturni likovi, izometrijska kamera, art vizuali i polugeneričan voiceover. Zanimljiva stavka je ta da igra izlazi samo za PC. Da, da! Ova JRPG PC ekskluziva izlazi ovog ljeta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano