Vijesti

Kakav gospodin! Prešao Super Marija, skupio sve u igri bez da ga je itko taknuo!

Ima, ima skilaaaaaaa, ja se zaljubilaaaaaaaaa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakodnevno čitam i čujem o raznim poduhvatima u svijetu igara, pa se često pitam “koji vrag igram igre kad nikad neću biti ovako dobar” i gdje sam ja to uložio svojih 26-27 godina igranja igara? Pa u Division, logično. Sad kad smo isprdali mene, idemo mi na vijest o igraču koji je pokazao uistinu zavidnu vještinu. Super Mario Odyssey jedna je od najboljih igara ove generacije. Tko god ima Nintendo Switch to sigurno zna, kao što i zna da je u igri moguće skupiti i pronaći čak 800 primjeraka mjeseca. Mjesec(e) (moon) skupljate po svim nivoima u igri, a da biste ih baš sve skupili zaista je potrebna prilična vještina budući da su mnogi jako dobro skriveni. Ja sam prešao igru, pa niti blizu nisam skupio sve iako sam prelazio igru baš polako.

https://www.youtube.com/watch?v=qLVf09IOGGQ

Jedan igrač čiji video možete vidjeti iznad, ne samo da je skupio svih 800 i to samo u nešto više od 10 sati igranja što je samo po sebi vrijedno divljenje, napravio je to na način koji teško da će netko nadmašiti. Naime, niti jednom nije izgubio komadić zdravlja što znači da ga niti jedan neprijatelj nije okrznuo. Pazite – sve to u tako malo vremena. Nemam što drugo reći nego naklon do poda. Da ne mislite da je ovo fake igrač je snimio cijeli prohod. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano