Vijesti

Kažu da je igra mrtva, a Destiny 2: Forsaken ste kupovali više od bureka

Forsaken je definitivno podignuo igru iz mrtvih jer čak 60% igrača Destinya kupilo je Forsaken!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rujan je za mnoge bio veliki mjesec kada pričamo o digitalnoj prodaji. Spider-Man je čak prodan u 2.17 milijuna primjeraka (digitalno). U odnosu na prošlu godinu kada je u rujnu potrošeno na “digitaliju” $912 milijuna, ovaj rujan potrošeno je čak $1,24 milijardi! Znači ljudi trošimo na digitalne igre kao ludi. Ne zaboravite da su u rujnu izašli i FIFA 19 te NBA 2K19 koji su također zabilježili rekordnu prodaju!

Pobjednik i povratnik mjeseca svakako je Destiny 2

Iako su FIFA 19, NBA i Spider-Man srušili mnoge rekorde, Destiny 2: Forsaken je igra koja se prodala najviše od svih navedenih. 60% igrača Destinya odlučilo je kupiti Forsaken, a igri je pomoglo što je i na PlayStationu 4 osnovna verzija igre bila besplatna. Ako se pitate što je to tako specijalno s Forsakenom 2 – pročitajte našu recenziju!

Destiny je tako srušio i Fortnite koji je pao na 4. mjesto što se tiče konzola te na 8. mjesto na PC-u! Naravno, pričamo o digitalnoj potrošnji unutar same igre. Rezultate za listopad tek trebamo dobiti, ali jedno je sigurno – Bunge je dobio novi vjetar u leđa i nadamo se da će Destiny 3 na kojemu se navodno već radi biti odmah igra kakvu Bungie zna napraviti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano