Vijesti

Keanu Reeves je toliko zavolio Cyberpunk 2077 da je udvostručio svoj angažman

Keanu Reeves igra jednu od bitnijih uloga u Cyberpunku 2077 i sudeći prema odjeku, dovođenje glumca te veličine fantastičan je potez za gaming industriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keanu je odličan, međutim, ipak se ne radi o oličenju savršenog muškarca. Naime, Keanu nije gamer. Džabe mu onda karizma, trbušni mišići i prekrasni uvojci. Ipak, to ne znači da čovjek nije uživao davajući svoj doprinos Cyberpunku 2077. Dapače, uživao je i više nego što mu to PR šprance nalažu.

Tako je glumac koji Johnnyju Silverhandu (umjesto Keanua) daje glas u talijanskoj lokalizaciji igre, stanoviti Luca Ward rekao kako se njegov posao na igri praktički udvostručio. Razlog? Keanu Reeves se toliko uživio u svoju ulogu Johnnya Silverhenda da je dao znatno više doprinosa nego što se to od njega očekivalo. Prenio je to Gian Luca Rocco, novinar najpopularnije talijanske medijske kuće Mediaset.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano